Cum se folosește Tudomka

Nimic mai simplu!

Odată ce ai accesat UMKA, de pe dispozitivul tău, fie el telefon, tabletă, laptop, calculator vei găsi variante de examen, create după noul model dat de Ministerul Învățământului pe 1 noiembrie 2021, dar și peste 1000 întrebări grilă, cu o singură variantă corectă de răspuns. Testele vizează materia de Limba și literatura română pentru EVALUAREA NAȚIONALĂ, 2022. Aceasta este structurată pe categoriile prezente în programă:

  • Elemente de construcția comunicării ( morfologie, sintaxă, vocabular, fonetică);

  • Redactare ( ortografie, ortoepie și punctuație);

  • Lectură

La ce sunt utile testele UMKA?

Ele îți arată care este nivelul cunoștințelor tale raportat la conținuturile pentru examen, mai ales că tu singur te poți evalua, prin răspunsurile corecte oferite de aplicație. Astfel, întrebările testelor grilă sunt create pe trei niveluri de dificultate: UȘOR- MODERAT- RIDICAT (fiecare cu un punctaj adecvat), pe care tu le poți rezolva în 20-30 de minute, respectiv 2 ore pentru variantele de examen.

Feedback-ul îți va fi oferit prin punctajele aferente itemilor obiectivi, iar în cazul itemilor subiectivi, feedback-ul îți va fi transmis de către unul dintre profesorii echipei Umka, în urma unei cereri trimise de tine pe adresa de email a aplicației sau de către profesorul supervizor al grupei din care faci parte.

Și încă ceva: ca să ne asigurăm că și ÎNVEȚI din această experiență, nu doar te AUTOEVALUEZI, echipa UMKA lucrează la explicarea răspunsurilor corecte.

Ne rămâne doar să-ți urăm mult SUCCES!

Acest website folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații intrați aici