Partenerii noștri Academika

Adrian Nicolae Romonți

Adrian Nicolae Romonți este profesor gradul I, titular al catedrei de limba și literatura română a Colegiului Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr" din Cluj- Napoca. Are o experiență de predare de 15 ani, obținând, împreună cu elevii săi, rezultate deosebite la concursuri și la examenele naționale. Este autorul și coordonatorul a numeroase auxiliare didactice.

De asemenea, în perioada 2013 - 2020, a fost membru în comisiile de elaborare a subiectelor pentru examenele de admitere la Școala de Agenți de Poliție de la Cluj-Napoca și Câmpina.

Cristina Rusu este profesor de limba engleză și germană la Colegiul Național "Emil Racoviță", Cluj-Napoca, cu o vechime în învățământ de 23 de ani. Este mentor, metodist, formator și autor de manuale și auxiliare didactice, colaborator ESU și EDAR și, în repetate rânduri, membru în comisiile de elaborare a subiectelor pentru examenele de admitere la Școala de Agenți de Poliție de la Cluj- Napoca.

De asemenea, are o experiență îndelungată în pregătirea elevilor pentru atestate internaționale, precum: Cambridge KTE, PET, FCE, CAE SI CPE, IELTS, Toeft, Goethe, DSD.

Cristina Rusu
Amelia Vaida

Amelia Vaida este profesor de limba engleză în Cluj-Napoca de 15 ani. Ea preda în sectorul privat tuturor categoriilor de vârstă, de la preșcolari la adulți. Activitatea ei se centrează pe pregătirea elevilor pentru admiterea la diferite examene școlare și pe pregătirea în vederea susținerii unui examen Cambridge (Flyers, PET, CAE, CPE). De asemenea, predă cursuri de General English, Business English, Medical English, cursuri pentru admitere la Școala de Agenți de Poliție și pentru Academia de Poliție.

A absolvit Facultatea de Litere, secția Română-Engleză în anul 2006 și a continuat cu un program de masterat în Relații Publice la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

În anul 2010 a înființat centrul lingvistic Aldesia Activity Center, unde profesează până în prezent.

Acest website folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații intrați aici